ETHIAS INTERCLUB_CMYKDe jaarlijkse interclub is een activiteit voor de meer competitief ingestelde spelers. De ontmoetingen vinden wekelijks plaats in de maanden april, mei en juni. Word je met je ploeg in jouw reeks Limburgs kampioen, dan volgen er nog nationale eindrondes in september. In april en mei kan het dan ook wel eens behoorlijk druk worden op de club, zowel op weekdagen als tijdens het weekend.

Aankoop ballen

Ploegen kopen alle kokers ballen die nodig zijn voor de thuiswedstrijden in de voorronde. Deze kokers ballen worden betaald op de kapiteinsvergadering.
T.C. Bocholt koopt alle kokers ballen die nodig zijn voor de thuiswedstrijden in de eindronde en stelt deze ter beschikking. (Moeten na de ontmoeting aan de interclubleider terug ingeleverd worden).

Prijs per koker = € 5
Een ploeg van 4 spelers koopt/krijgt 3 kokers per ontmoeting.

Overzicht

Ploeg van 4 spelers:
- Bij 2 thuiswedstrijden in de voorronde: 6 (2 x 3) kokers = € 30
- Bij 3 thuiswedstrijden in de voorronde: 9 (3 x 3) kokers = € 45

Algemeen

Afspraken

  • Het kan nodig zijn om door de week zowel binnen als buiten te spelen. De ploeg die binnen speelt mag gratis spelen. Bij regenweer geeft deze ploeg 2 terreinen aan de ploeg die buiten speelt. Door afspraken met Kaulille kan het gebeuren dat we nog een derde ploeg hebben die gebruik maakt van de hal. De terreinverdeling zal op dat ogenblik door de aanwezige interclubleider gedaan worden. Denk positief mee.
  • Het is mogelijk dat de Meisjes 14 en 16 op zondag spelen.
  • Het is mogelijk dat de volwassenen op zaterdag later beginnen.

 

Kapiteins:

De kapiteins kennen de speeluren van hun ploeg voor de thuismatchen tot aan de start van het Open Tornooi. De ploegen die tijdens het Open Tornooi nog interclub spelen, krijgen zo'n 2 weken vooraf het tijdstip door van hun interclub-ontmoeting door de wedstrijdleiding. De kapitein verwittigt de tegenstanders minstens 1 week op voorhand en bestelt het eten eveneens 1 week vooraf bij Dominique.

 

Inlichtingen interclub:

*Wees minstens 15 minuten op voorhand aanwezig voor het nodige papierwerk en om tijdig te beginnen.

*Vul het blanco formulier ploegensamenstelling op voorhand in en duid je spelers aan op de spelerslijst. Zorg dat al je spelers en reserves op de bijgevoegde spelerslijst staan. Noteer vooral het volgnummer, dat is handig voor de interclubleider bij het ingeven van de ploegen.

*Denk positief mee en help de interclubleider. Geef daarom dadelijk na het einde van de wedstrijd de uitslag door. Kom het uitslagenblad dadelijk na het einde van de dubbels tekenen.

*Bij het spelen in de hal, let dan op zuivere schoenen bij jezelf en tegenstander.

*Coaching is enkel toegelaten tijdens de rustperiode na elke set en ook tijdens elke kantwissel (uitgezonderd na het eerste spel in elke set en bij kantwissel in de tie-break). De coach dient vermeld te worden op het formulier ploegensamenstelling.

*Stimuleer bij alle teamspelers sportiviteit en het spelen volgens de reglementen.