Posted by on mrt 31, 2020 in Uncategorized |

Beste leden

Sinds twaalf maart zijn alle tennisclubs gesloten in het kader van de strijd tegen het coronavirus. De beslissingen van de nationale veiligheidsraad van 27 maart doen vermoeden dat er in ieder geval voor 3 mei niet zal kunnen worden getennist.

Interclub
De interclub kan dus al zeker niet in zijn normale vorm door gaan. Het gewest heeft een voorstel tot een ingekorte interclub gedaan. De poules zouden dan eind mei kunnen starten en de gewestelijke eindronde in september. De intergewestelijke eindronde zou dan wel geschrapt worden.
Dit is nog een voorstel en hangt uiteraard af vanaf wanneer we terug kunnen openen en competitie spelen. Wanneer Tennis Vlaanderen hier duidelijkheid over heeft worden jullie verder op de hoogte gehouden.

Open tornooi
Gezien de huidige ontwikkelingen lijjkt het ons ook steeds onwaarschijnlijker dat ons open tornooi gewoon gaat kunnen doorgaan.
In dat geval vragen we tennis vlaanderen om uitzonderlijk een nieuwe plaats op de kalender te krijgen. Afhankelijk van de ruimte in de kalender en het aantal tornooien dat een nieuwe datum moet gaan krijgen zou dit pas voor september zijn. Hier moeten we dus ook wachten tot Tennis Vlaanderen er een beslissing over genomen heeft.

Start 2 tennis
De start 2 tennis is voorlopig opgeschort, wanneer we hier meer duidelijkheid over hebben plannen we een nieuwe startdatum.