Kastaar dikke duimWelkom op het stukje van de website van TC Bocholt waar je meer informatie kan vinden over onze Jeugdwerking.

Met een kleine 200 leden onder 18 jaar, een sterk jeugdbestuur en een gemotiveerde trainersgroep werken wij dagelijks om er voor te zorgen dit iedereen, op elk niveau zich bij ons op de club thuis voelt.  Dit geldt zowel voor de allerkleinste van 2.5 jaar die hun eerste stapjes zetten in de tenniswereld, als voor een 10-jarige recreatie speler maar ook voor een 14-jarige competitiespeler.  Wij bieden dan ook verschillende trainingsformules, activiteiten en competitievormen aan en dit zowel in de zomer als in de winter. Met andere woorden: er is voor ieder wat wils bij TC Bocholt.

Bewijs van dit harde werk is het label van ‘jeugdvriendelijke tennisclub met erkende Kidstennisschool’ dat wij reeds enkele jaren mogen ontvangen van Tennis Vlaanderen. Dit kwaliteitslabel wordt in Vlaanderen slechts aan een 20-tal van de 200 tennisclubs uitgereikt en wij zijn hier dan ook terecht zeer trots op!!

Titellogo_JVTCTitellogo_JVTC+KT