Posted by on dec 15, 2021 in Uncategorized |

Breaking – TC Bocholt goes Padel !!!

Eindelijk is het zover! Na heel wat voorbereidend werk, kunnen we met zeer grote waarschijnlijkheid zeggen dat onze 4 padelterreinen in januari 2022 speelklaar zullen zijn. TC Bocholt zal vanaf dan ook door het leven gaan als Tennis en Padelclub Bocholt. En bij die naamsverandering hoort natuurlijk ook een nieuw logo.

Logo-Tennis-Bocholt-klein

Via deze nieuwsbrief willen we dan ook al onze tennisleden de nodige informatie geven om zich voor te bereiden op de opening van de padelterreinen om zodoende geen dag te verliezen en meteen klaar te zijn om te spelen van zodra de terreinen speelklaar zijn. Uiteraard volgt er ook nog een officiële opening, deze staat gepland in het weekend van 2 en 3 April 2022. Meer info hierover volgt later nog, maar blokkeer alvast deze dagen in je agenda want we willen er een echt feest van maken.

Er werd besloten om het padellidmaatschap gelijk te laten lopen met een tennisseizoen, dus vanaf 1 april t.e.m. 31 maart in het jaar nadien. Het lidgeld voor een volwassene is vastgelegd op €140 voor 1 jaar. Máár… voor het eerste seizoen zal het lidmaatschap lopen vanaf het moment dat de terreinen open gaan t.e.m. 31/03/2023. We bieden uiteraard ook een combi tennis-padelabonnement aan, en dit voor de prijs van €200. Het lidmaatschap kan vanaf nu geactiveerd worden via de website van Tennis Vlaanderen. Hier vinden jullie ook alle andere abonnementsformules terug (tennis/padel jeugd, gezinsabonnement, tennis volwassenen, …). Als tennislid van TC Bocholt willen we jullie graag laten genieten van een voorrangsperiode om padellid te worden, en dit t.e.m. 31/01/2022. Vanaf 01/02/2022 kunnen ook niet-tennisleden van TC Bocholt padellid worden. Let wel, wees er snel bij!! Want bij 300 leden houden we een ledenstop.

Wil je geen lidgeld betalen, maar wil je wel padellen, ook dat kan. Het huren van een padelterrein kost €9 per persoon voor 1u30. Reserveren en betalen kan via de site van Tennis Vlaanderen. Ook kunnen er padelrackets gehuurd worden in de kantine tegen €3 per blok van 1u30.

Een terrein reserveren kan vanaf 9 dagen op voorhand. Men kan maximaal 2x in de piekuren (weekdagen vanaf 18u00 en weekend) en 1x in de dalurenreserveren. Reserveren kan via de site van Tennis Vlaanderen of via de Tennis Vlaanderen app (Gratis te downloaden via de App store (I-Phone) of Play store (Android)).

Volg ons op Instagram (tennispadelclubbocholt) of Facebook en mis niets van opkomende activiteiten zoals initiatiedagen, lessenreeksen en andere events.

Hebben jullie nog vragen dan kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar padel@tcbocholt.be of aarzel niet om een van de bestuursleden te contacteren.

We hopen jullie allen weldra te mogen verwelkomen op onze padelterrreinen.

Met sportieve groet,

Het bestuur