Inschrijven via deze link

Zomertrainingen

Na de vele positieve reacties vorige zomer gaan we dit jaar verder met hetzelfde lessensysteem. Het systeem biedt een maximum aan flexibiliteit maar ook maar vraagt ook een extra inspanning van zowel de trainers als de ouders. Hieronder vinden jullie de nodige uitleg en een stap voor stap begeleiding. Indien er toch nog vragen zijn, kan je deze nog altijd richten aan jeugdtcbocholt@hotmail.com

We gaan dus werken met beurtenkaarten die je kan aankopen. Het gaat hier over 5 of 10 lesuren per keer die je kan aankopen. Na het inschrijven krijg je een link doorgestuurd voor de kleur waarvoor je een beurtenkaart gekocht hebt (duurt 1 รก 3 dagen). Via deze link kan je in een agenda inschrijven voor lessen. In deze agenda kan je de naam van de speler gewoon toevoegen. Zit de les vol, kan je inschrijven op de reservelijst voor dat uur. Elke les wordt in principe gegeven met telkens 3 spelers. Het kan echter zijn dat er ook al eens met 2 of 4 spelers een les doorgaat. Deze beslissing wordt genomen door de trainers en wordt gemaakt op basis van de ingeschreven spelers.

De groepen worden ingedeeld op niveau. Je kan je les terug uitschrijven tot 7 dagen voor de les. Indien er hierna nog afgezegd wordt, gaat de les evenzeer nog van de beurtenkaart af. Je weet dus ook minimaal 7 dagen op voorhand of je de ingeschreven les kan volgen.

De beurten kunnen gebruikt worden in de periode van 17/6 tot en met 1/9. Zijn de uren op, kan je tijdens heel de periode nog uren bij aankopen. Overgebleven uren, kunnen nog opgenomen worden in de maand September maar enkel als we merken dat er veel mensen op de reservelijst hebben gestaan en dus niet voldoende kans hebt gehad om de uren op te nemen. De beslissing of er dus nog extra lessen doorgaan, ligt bij het jeugdbestuur. Deze beslissing zal dan ook tijdig bekend gemaakt worden via mail en op de website.

De prijzen van de beurten kaarten kan je zien bij de inschrijving. Voor de aankoop krijgen jullie een factuur met referentie nummer doorgemaild. Graag maken we er ook iedereen nog eens op attent dat je enkel lessen kan volgen als lid van TC Bocholt. Er moet dus al lidgeld betaald zijn.

De aankoop van de beurtenkaarten:

De inschrijving (aankoop) gebeurt via de gekende link op de website van TC Bocholt. ( www.tcbocholt.be ). Je zal ook zien dat er maar 1 uur beschikbaar is om aan te duiden bij de beschikbaarheid. Je moet hier slechts 1 uur aanduiden dat je kan. Je later de uren dat je komt trainen toch zelf kan kiezen afhankelijk van de uren in de opgegeven agenda.

Hoe inschrijven voor de lessen:

1. Na de aankoop van de trainingsuren, krijg je een persoonlijke link, login en paswoord doorgestuurd via de opgegeven mail

2. Je gaat via de link naar de website

3. Je gaat naar inloggen (rechtsboven)

4. Je logt in met de opgegeven login en paswoord

5. Je kiest de agenda van de kleur van de speler

6. Rechtsboven klik je op de week met de dagen (dagen met beschikbare uren staan in het blauw)

7. Je klikt op het uur dat je de speler wil toevoegen

8. Je klikt op reservering toevoegen

9. Je schrijft de naam van de speler en drukt op maak reservering

10. Je kan de reservering ook verwijderen in de agenda. Dit kan enkel tot 7 dagen voor de les.