Posted by on jul 1, 2024 in organisatie bestuur |

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/07/2024 - 07/07/2024
Hele dag

Categorieën


Event Start Date:
mei 24, 2024
Event End Date:
mei 24, 2024
Event Venue:

926 Jean

JEAN PEETERS CUP 2024

Jean Peeters Cup

Beste tennisliefhebbers,

Zoek een tennispartner van een andere club en schrijf je in voor ons dubbeltornooi dat doorgaat van maandag 1 juli 2024 t.e.m. zondag 7 juli 2024.

Enkele dagen sportief  bezig zijn, ervaringen uitwisselen en genieten van leuke en gezellige avonden tijdens dit tornooi.

De reeksen bij de mannen zijn opnieuw DH20, DH40 en DH90.
Bij de dames blijft het DD25, DD50 en DD90.
en we bieden ook DG15 en DG30 aan dit jaar.

Schrijf je in vóór zondag 23 juni 2024

Formulier ingevuld afgeven in de kantine.
Of online via tennis vlaanderen.

TORNOOI-INFORMATIE

– Het tornooi is voor speelsters en spelers die geboren zijn vóór 01-01-2010 en de dubbel moet samen minstens 40 jaar zijn !
– Elke speler mag zich maar in één reeks inschrijven.
– Tijdens de poulewedstrijden worden 2 sets gespeeld (het kan dus 1-1 worden).
– Bij de daaropvolgende wedstrijden zal bij 1-1 een super tiebreak de winnaar aanduiden.
– Na de poule wedstrijden volgen op zondag in de voormiddag de halve finales en in de namiddag de finales. Raak je door de poules en kan je ploeg dan niet meer spelen, dan beslist de wedstrijdleiding wie in jullie plaats verder speelt!
– De inschrijvingen sluiten op zondag 23 juni. Zijn er voor een reeks te weinig inschrijvingen, dan kan deze worden samengevoegd met een andere reeks.
– Iedereen die deelneemt, dient zich 15 minuten voor aanvang van zijn/haar wedstrijd aan te melden bij de wedstrijdleiding.
– Indien de goede voortgang van het tornooi dit vereist, heeft de wedstrijdleiding het recht om speeltijden te beperken. Afgebroken en eventueel geplande wedstrijden kan de organisatie INDOOR laten spelen.
– Bij W.O. worden alle resultaten van deze ploeg als nietig beschouwd.
– Indien een ploeg na gespeeld te hebben door een kwetsuur of andere omstandigheden onvolledig geraakt, dan mag de andere speler een gelijkwaardige vervanger zoeken om de poules verder af te werken, doch de resultaten tellen in dat geval niet meer mee en het vorige punt is dan van toepassing.
– Het inschrijvingsgeld van 8 € per speler dient voor aanvang van de eerste wedstrijd te worden betaald. Iedere speler kan genieten van een gratis consumptie.
– Vanaf woensdag 26 juni zal het wedstrijdschema uithangen in de kantine en ook via mail doorgestuurd worden. Kom kijken wanneer je moet spelen en verwittig je dubbelpartner.
– Voor bijkomende inlichtingen doe een mailtje naar rijken.werner@gmail.com
of  tel. 0497976788  (Werner Rijken)